Цитомакси

Пептидни биорегулатори базирани на природни пептиди.

Биорегулаторите базирани на природни пептиди помагаат во забавување на предвремените промени поврзани со стареењето и нормализирање на метаболичките процеси во телесните клетки, започнувајќи го нивниот природен процес на обновување, го намалуваат ризикот од рак и го зголемуваат животниот век.

Позитивните резултати од употребата на Cytomaxes се потврдени со долгогодишни клинички студии. Овие пептидни биорегулатори се безбедни за употреба, бидејќи се немедицински производи, немаат несакани ефекти или синдром на повлекување.

Се прикажуваат сите 11 резултати

Shopping Cart