Reviline PRO

Reviline PRO – серија производи од врвна класа за нега на кожата на лицето со професионални кратки пептиди, кои исто така вклучуваат механизми за подмладување на кожата. Reviline PRO кремите за лице со право може да се наречат „козметика на иднината“.
Уникатната комбинација на професионални пептидни супстанции (кратки пептиди), ефективни растителни екстракти и природни масла овозможува да се спротивстават на стареењето на кожата и на деструктивниот ефект на агресивните фактори на животната средина.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Shopping Cart