Производи со најдобар квалитет

Науката во служба на здравјето!

Можете и треба да бидете здрави – самостојно и без лекарства!!! Пептидите се врвни препарати кои веќе им подариле радост и здравје на многумина ширум светот! Чекор по чекор ќе ви го претставиме единственото научно откритие во руската медицина на коешто му нема слично во светот. Пептидните препарати се иднината на медицината. Тие се единствен докажан начин како да се продолжи животот со помош на пептидната биорегулација.

Бесплатна достава за нарачки над 9000 ден.

Најпродавани

peptid

Категории производи

Пептидни комплекси во раствор

Третман и
превентива

Revilab пептидни
препарати

Mesotel за надворешна употреба


Reviline козметика


Нега на коса


Орална нега

Креирај нов кориснички профил

Науката во служба на здравјето

Популарна козметика

peptid

Искуства на корисниците

5/5
Пред 11 години ми беше дијагностициран автоимун хепатит, болест на црниот дроб која е хронична и заради која морам постојано да сум на диета и да земам терапија. Меѓу другите лекови редовно земав и препарати за регенерација на црниот дроб во форма на таблети. Пред три месеци почнав да употребувам пептиден комплекс за црн дроб. Трансаминазите почнаа да се намалуваат и продолжив да го користам пептидниот комплекс. Предност е што се нанесува на кожа, го носам со себе и може да го користам во било кој дел од денот. Потполно природен. После три месеци крвната слика е многу подобра. Топло го препорачувам.
Оливера П. (Македонија)
5/5
Пастата за заби REVIDONT PROFESSIONAL „за превенција од кариес“ е извонредна!! Забите се бели, нема непријатен мирис! И ако одеднаш се развие некакво воспаление во усната шуплина или на јазикот, тоа поминува за ден или два. Благодарност до нашите научници за таков совршен производ!
Галина
(Русија)
5/5
Главоболките кои ги имав поради промената на времето исчезнаа по два месеци користење на ПК 19, а од ПК 2 сум презадоволна бидејќи ме ослободи од напнатост, нервоза и стрес, многу сум посреќна и поопуштена, дури и мојот деветгодишен син го забележа тоа!
Наталија Тешиќ
(Србија)
5/5
По два месеца користење на пептидниот комплекс бр. 14 за вени хемороидите кои со години ги имав, едноставно исчезнаа. Сега се чуствувам многу добро, благодарам!
Марија
(Македонија)
Истакнати брендови:
Shopping Cart