Endoluten (Ендолутен)

16 000ден

Производ: Endoluten (Ендолутен)
Количина: 60 капсули
Наменето за: додаток во исхраната – извор на пептиди
Содржи: пептиди од епифиза (А-8)

Нема на залиха

Се препорачува за:

  • Нормализација на функцијата на невроендокриниот систем;
  • Нормализирање на сите циклични процеси во организмот;
  • Синхронизација на биолошкиот часовник;
  • Нормализирање на активноста на репродуктивниот систем и зголемување на плодноста (репродуктивна способност);
  • Одложување и ублажување на симптомите од климаксот;
  • Спречување на онколошки заболувања;
  • Зголемување на имунитетот;
  • Спречување на предсенилација и зголемување на животниот век.

Состав: Микрокристална целулоза (МСС); капсула (хидроксипропил метилцелулоза, прочистена вода, карагенан, калиумацетат); пептиден комплекс А-8 (пептиди од епифиза), калциум стеарат како средство против стврднување.

Начин на употреба: 1–2 капсули по 1–2 пати на ден за време на оброците.

Опис на состојките:

    • Пептиди од епифиза (пептиден комплекс А-8)

Има селективно дејство врз клетките на невроендокриниот систем, го нормализира метаболизмот во клетките на епифизата и лачењето на мелатонинот, го регулира хормонскиот метаболизам, ја регулира работата на епифизата и организмот во целина.

Shopping Cart