Chelohart (Челохарт)

7 500ден

Производ: Chelohart (Челохарт)
Количина: 60 капсули
Наменето за: додаток во исхраната – извор на пептиди
Содржи: пептиди од срцев мускул (А-14)

Availability: На залиха

Се препорачува за:

  • Во случај на коронарна срцева болест;
  • Во случај на срцева слабост;
  • Во случај на хипертензија;
  • Во случај на миокардитис;
  • Во случај на постинфарктна кардиосклероза;
  • Има антиаритмично дејство;
  • Во случај на интензивни физички активности.

Состав: Микрокристална целулоза (МСС); капсула (хидроксипропил метилцелулоза, прочистена вода, карагенан, калиумацетат); пептиден комплекс А-14 (екстракт од срце на млади животни), калциум стеарат како средство против стврднување.

Начин на употреба: 1–2 капсули по 1–2 пати на ден за време на оброците.

Опис на состојките:

    • Пептиди од срцев мускул (пептиден комплекс А-14)

Поседуваат селективно дејство на клетките на миокардот, го нормализираат метаболизмот во срцевите хистиоцити.

Shopping Cart