Revilab пептидни препарати

Серија пептидни комплекси за сублингвална употреба Revilab Peptide SL

Ви ја претставуваме долгочекуваната новост во составот на Ревилаб-линијата на мултифункционални препарати против стареење базирани на комплекс од ултракратки пептиди. Ова е прва на светот серија од иновативни ултикомпонентни пептидни препарати за сублингвална употреба, создадена со цел да се спречат пореметувања на работата на различни системи и органи, како и да се подобри влошената состојбата предизвикана од веќе развиени заболувања на организмот.

Не пропуштајте! Оваа ексклузивна, современа серија препарати се наоѓа и во нашиот асортиман. Научно-производниот центар за ревитализација и здравје се грижи за вашето здравје и долговечност!

Новиот начин на примена, како и кај поголемиот број пептиди во секој препарат, ви обезбедува максимално брзо и ефикасно дејство. Специфичноста на начинот на примена е во тоа што препаратот низ густата мрежа капилари која се наоѓа под јазикот директно влегува во крвотокот, заобиколувајќи ја слузницата на дигестивниот тракт и примарната метаболичка деактивација во црниот дроб. Поради тоа што директно влегува во крвотокот, дејството на препаратот е неколку пати побрзо во однос на пероралната примена.

Покрај пептиди со различно дејство, препаратот содржи и ефикасни компоненти од растително потекло меѓусебно идеално вклопени кои насочено влијаат врз причината на заболувањето и оперативно го спречуваат прераното стареење на организмот.

Се прикажуваат сите 10 резултати

Shopping Cart