Препорачани терапии во зависност од заболувањето

Нервен систем
Кардиоваскуларен систем
Метаболички нарушувања
Мускулно-скелетниот систем
Визуелни органи
Машки репродуктивен систем

            Пептидните препарати не се лекови и не се замена за терапија препишана од лекар! Тие се козметички препарати, балзами за усна шуплина или додатоци за исхрана кои можете да ги купувате без рецепта од лекар. Пептидните препарати не предизвикуваат контраиндикации и негативни реакции. Но, пред да почнете со користење на некој производ или суплемент, препорачуваме да се консултирате со вашиот лекар.

Shopping Cart