Vladonix (Владоникс)

7 500ден

Производ: Vladonix (Владоникс)
Количина: 60 капсули
Наменето за: додаток во исхраната – извор на пептиди
Содржи: пептиди од тимус (А-6)

Availability: На залиха

Се препорачува за:

  • Во случај на имунодефициенција (примарни и секундарни);
  • За спречување на онколошки заболувања;
  • По болести;
  • Во случај на разни хронични интоксикации;
  • За време на рехабилитација по срцев или мозочен удар;
  • По операции;
  • За подмладување на телото.

Состав: Микрокристална целулоза (МСС); капсула (хидроксипропил метилцелулоза, прочистена вода, карагенан, калиумацетат); пептиден комплекс А-6 (екстракт од тимус на млади животни), калциум стеарат како средство против стврднување.

Начин на употреба: 1–2 капсули по 1–2 пати на ден за време на оброците.

Опис на состојките:

    • Пептиди од тимус (пептиден комплекс А-6)

Ја активира клеточната врска на имунолошкиот систем и целосно го опфаќа целиот процес на имунолошкиот одговор, обновувајќи и нормализирајќи ја имунокомпетентната клеточна интеракција, синтезата на антителата и целиот имунолошки одговор. Има регулаторно дејство врз клетките на тимусот, го забрзува созревањето на различни популации на Т-лимфоцити, го изедначува односот на Т- и Б-лимфоцитите, го нормализира имунолошкиот одговор, има онкопротективно дејство.

Shopping Cart