За нас

Фирмата Пептиди е офцијален и единствен претставник за македонскиот пазар на висококвалитетни производи врз база на пептиди кои можете да ги најдете единствено на нашата онлајн продавница.

Ние им нудиме на нашите клиенти производи коишто значително придонесуваат за нега на здравјето и на убавината, така што ги спречуваат или ги ублажуваат симптомите кај корисниците со одредени здраствени нарушувања или проблеми. Поседуваме цел каталог производи кои се единствени на светскиот пазар (пептидни и непептидни биорегулатори кои се користат за подобрувње на здравјето, младоста и убавината).

Бројките зборуваат сами за себе!

Корисници ширум светот
14800000 +
Различни производи
40 +
Категории на производи
+
Shopping Cart