Нега на коса

SPA LINE е линија професионални производи за нега на телото и косата, која се базира на пептиди согласно со актуелните трендови и најновите иновативни решенија во областа на СПА-козметологијата. Производите од серијата SPA LINE содржат пептиди од крвни садови, ’рскавица и тимус, потоа биоантиоксидантен комплекс Неовитин® и биофлаволипиден комплекс Активитин.
Предноста на пептидите кои се дел од формулата на производите SPA LINE е тоа што подеднакво ефикасно влијаат врз кожата и косата не само под вообичаени услови, туку и во критични услови, односно штетни влијанија. Тие играат исклучително важна улога во обновувањето на целосното функционирање на клетките, а покрај тоа, можат да се пофалат и со високо антиоксидантно дејство. Високо активните пептиди се одлични спроводници на активните супстанции од козметика до клетките на кожата и фоликулите на косата ‒ со пренесување соодветни сигнали до клетките, тие ги активираат процесите на клеточното брзо закрепнување.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Shopping Cart