Mesotel

Месотел козметика
Линијата на надворешна неинвазивна мезотерапија одамна се покажа како ефикасно средство против стареењето на кожата на скалпот, телото, лицето и вратот. Со цел да придонесеме за развојот на спречувањето на предвременото стареење на кожата, го создадовме пептидниот комплекс против стареење HPE-4 + Neovitin®, кој што е единствен по својот состав и вид во професионалната козметологија.
Neovitin® тука делува како засилувач (засилувач на ефектот) кој ја зголемува ефикасноста на HPE-4 за 23% (клинички докажано) и како самостоен лек ја подобрува микроциркулацијата на кожата, го зголемува нејзиниот антиоксидативен статус и го спречува фото-стареењето. Во овој поглед, комплексот HPE-4 + Neovitin® се смета за најуспешна комбинација на високоактивни компоненти на надворешниот мезотелиум, кои имаат најизразено дејство против стареењето во оваа класа препарати.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Shopping Cart