Ангиопатија и ретинална дегенерација, сува макуларна дегенерација, глауком, катаракта

Неопходно:

  • Ревилаб МL03 (месец 1)   –  1 капсула на ден наутро пред јадење
  • Визолутен (месец 2 и 3)   –   2 капсули на ден наутро пред јадење
  • Церлутен (месец 2 и 3)   –   2 капсули на ден наутро пред јадење
  • Вентфорт (месец 2 и 3)   –   1-2 капсули на ден наутро пред јадење

Препорачано:

  • Пептиден комплекс бр. 17 (месец 4)   –   6-8 капки на кожа еднаш на ден
 
Shopping Cart