• Аденом на простата

Неопходно:

  • Ендолутен (месец 1 и 2)   –  1 капсула секој 3 дена наутро пред јадење
  • Вентфорт (месец 1 и 2) – 1 до 2 капсули на ден наутро пред јадење
  • Либидон (месец 1 до 3) – 2 капсули на ден наутро пред јадење

  • Пептиден комплекс бр.15 за бубрези и мочен меур (месец 3 и 4) – 6-8 капки на кожа еднаш на ден
 
Shopping Cart