Орална нега

Дентална и орална нега
Revidont Professional претставува серија производи за орална нега.
Во серијата производи за орална нега на Revidont Professional ќе пронајдете сè што ви треба за ефикасна, квалитетна и пријатна нега на насмевката. Revidont Professional е иновативна серија, чија уникатност лежи во принципот на нејзиното работење. Тоа ви овозможува да се справите не само со симптомите, туку и да влијаете врз самата причина за стоматолошки заболувања. Линијата Revidont Professional содржи не-абразивни средства за полирање кои се чувствителни на емајл. Особеноста на серијата е групата иновативни патентирани биоактивни комплекси развиени од страна на нашиот стратешки партнер, како и комплекс од природни пептиди кои дејствуваат во различни групи клетки на нивото на ДНК.
Revidont Professional нуди секогаш совршена чистота на забите, свежина на здивот и сеопфатна грижа за усната шуплина.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Shopping Cart