Нервен систем

МОЗОЧЕН УДАР Неопходно: Пептиден комплекс бр. 1 (месец 1 до месец 4)   –   6-8 капки на кожа секој ден Пептиден комплекс  бр. 2 (месец 1 до месец 4)   –   6-8 капки на кожа секој ден (почекајте 20мин помеѓу користењето на комплексите. Многу важно: Пептиден комплекс бр. 3 (месец 1 до месец 3)   –   6-8 капки […]

Нервен систем Read More »